Samen onder één dak verduurzamen? De gemeente heeft een vve-adviseur

Van onze redactie
23 maart 2024

Als u lid bent van een Vereniging van Eigenaren (vve), moet u samen geld opzijzetten voor onderhoud. Meestal is er dan een onderhoudsplan voor de lange termijn. Maar is er ook een plan voor duurzaam onderhoud? Bijvoorbeeld om op termijn samen te isoleren? En is er een stip aan de horizon gezet om uiteindelijk te gaan verwarmen zonder aardgas?

Het begint allemaal met het opstellen van een gezamenlijk duurzaam onderhoudsplan. Dat plan maken is een hele uitdaging. U moet met veel dingen rekening houden, in samenspraak met elkaar. Wie kan helpen met het maken van zo’n plan? En wat als niet iedereen het eens is met elkaar, kunt u dan toch al stappen zetten? Waar moet u op letten? 

Op weg naar een duurzame vve zijn er verschillende subsidies en leningen beschikbaar. De vve-adviseur van Energieloket Nijmegen kent de uitdagingen waar vve’s mee te maken hebben. Een afspraak met de adviseur is op donderdag (ook in de avond) of vrijdag en is gratis. U maakt de afspraak via nijmegen.nl/energieloket-vve


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024