Paasweekend in museum De Bastei

Van onze redactie
20 maart 2024

Tijdens het paasweekend zijn er extra activiteiten in museum De Bastei en bovendien kun je tijdens de Museumweek gratis naar het museum met de museumkaart van een ander. 

Tekenactiviteit ‘Ey, zie je mij?’ | 29 maart t/m 1 april

Tijdens het paasweekend kun je jouw verstop- en versierkunsten uitproberen met de tekenactiviteit ‘Ey, zie je mij?’ in het Atelier. Kies een biotoop uit en probeer jouw ei zo in te kleuren dat het goed verstopt is in de gekozen omgeving.

Museumweek | 30 maart t/m 5 april 

Tijdens de Museumweek controleren we je museumkaart niet! Kom tussen 30 maart en 5 april gratis naar museum De Bastei met de museumkaart van iemand anders. Of, als je zelf een kaart hebt, geef je een ander een dagje museum cadeau!

GoShort x De Bastei | 29 maart t/m 7 april

Tijdens het korte filmfestival GoShort vind je in museum De Bastei vier prachtige korte films, die je elk op een verrassende of grappige manier aan het denken zetten over de relatie tussen mens, rivier en natuur. Deze films zijn onderdeel van het focusprogramma ‘Heat Waves’, dat aandacht besteedt aan steeds warmer wordende zomers en de (in)directe gevolgen van klimaatverandering. 

Musem De Bastei is gevestigd aan de Waalkade 83 in Nijmegen, ingang via het entreegebouw aan de Lange Baan 4, telefoon 024 - 3297070. De entree bedraagt € 12,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen. De Bastei is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.debastei.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties