Gratis Museumdag bij museum De Bastei op 27 maart

Van onze redactie
17 maart 2024

Museum De Bastei zet de deuren open en organiseert op woensdag 27 maart een Gratis Museumdag. Tijdens deze dag biedt De Bastei gratis toegang tot het museum. Een mooie kans om het museum eens in te duiken en de spannende geschiedenis van Nijmegen zelf te beleven.

In museum De Bastei dwalen bezoekers door ondergrondse gangen, verborgen trappetjes en natuurlijk door de ‘bastei’, een uniek verdedigingswerk. In dit belevingsmuseum ervaar je de gelaagde geschiedenis van Nijmegen met al je zintuigen. Zie, ruik en voel het verleden van Nijmegen. En luister naar de vele verhalen van de oudste stad van Nederland. Kom ook oog in oog met de dieren uit het Rijk van Nijmegen. Ontdek hoe mensen hier al eeuwenlang samenleven met de rivier. Vanaf de top van de toren heb je bovendien een geweldig uitzicht over de rivier. 

Met de Gratis Museumdagen wil museum De Bastei een bezoek aan het museum laagdrempeliger en meer toegankelijk maken. De Gratis Museumdag van 27 maart is mogelijk gemaakt door deFine.

Museum De Bastei is gevestigd aan de Waalkade 83 in Nijmegen, ingang via het entreegebouw aan de Lange Baan 4, telefoon 024 - 3297070. Voor meer informatie: www.debastei.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties