Filmvoorstelling van 'Nijmegen Blijft in Beeld' op dinsdag 2 april

Van onze redactie
14 maart 2024

Stichting Nijmegen Blijft in Beeld (SNBIB) verzamelt en vertoont films over onze stad en haar omgeving. Zij zet oude films, video’s en dvd’s om in digitale beelden en vertoont die later. Dat gebeurt in kleinere setting op diverse locaties, maar één keer per jaar is er de zogenaamde ‘grote voorstelling’ in Concertgebouw De Vereeniging.

Dit jaar is die grote voorstelling op dinsdag 2 april in de Grote Zaal van Concertgebouw De Vereeniging. Er zijn twee voorstellingen, een om 14.00 uur en een om 20.00 uur. Het duurt ruim twee uur.

Omdat SNBiB in 2024 veertig jaar bestaat, wordt het een bijzondere voorstelling: door donateurs gewenste filmfragmenten worden gecombineerd met pareltjes uit de collectie van SNBiB. We verklappen niet alles, maar in ieder geval kunt u beelden van zeepkisten en zeppelin, muziek en markten en winterse Waalbeelden in de gevarieerde jubileumvoorstelling verwachten. En natuurlijk zult u daarin ook bekende Nijmegenaren tegenkomen. 

Kaartjes kosten € 12,-. Ze zijn vanaf 18 maart verkrijgbaar bij het Infocentrum WO2 in De Lindenberg, Ridderstraat 27 in Nijmegen. U kunt daar van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur terecht en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur (pinnen is niet mogelijk, alleen contante betaling).

Digitaal kunt u al eerder kaartjes kopen via de website van De Vereeniging: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl. Dan betaalt u wel € 1,25 administratiekosten extra.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen