Sv Orion biedt jeugdvoetballers gratis trainingsstage aan

Van onze redactie
10 maart 2024

Sv Orion biedt jeugdvoetballers uit Nijmegen en omgeving die zich zo goed mogelijk willen ontwikkelen de komende maanden de mogelijkheid om kennis te maken met de jeugdopleiding van Orion middels een trainingsstage. De trainingsstages zijn bedoeld voor zowel jongens als meiden en staat open voor zowel veldspelers als keepers.

Een trainingsstage houdt in dat betreffende speler of speelster – afhankelijk van het huidige speelniveau – in de periode maart tot en met mei enkele keren meetraint met één of meer van onze jeugdteams. De trainingsstage is vooral bedoeld voor potentiële jeugdselectiespelers maar ook als je weinig of geen voetbalervaring hebt of niet in een selectieteam wilt spelen ben je welkom. In die situatie wordt er gekeken of er plaats is in één van de (recreatieve) basisteams. Na afloop van de stageperiode wordt er in onderling overleg bepaald hoe een vervolg eruit komt te zien. 

De trainingsstage is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. In juni worden de teams voor het nieuwe seizoen ingedeeld.

Over Orion:
Orion is met circa 1500 leden de grootste amateurvoetbalvereniging in Nijmegen. Orion heeft jeugdteams in iedere leeftijdscategorie en op elk niveau. Sportiviteit, respect en voetbalontwikkeling staan bij Orion hoog in het vaandel. 

Orion staat momenteel op de 46e plaats in de top 200 van best presterende Nederlandse Amateurvoetbalverenigingen. Orion is een samenwerkingspartner van NEC en is gecertificeerd KNVB lokale jeugdopleiding. Het eerste elftal mannen speelt in de Vierde Divisie C (zondag) met hoofdzakelijk spelers afkomstig uit de eigen jeugdopleiding. Orion Vrouwen 1 speelt in de Hoofdklasse B (zondag).

Aanmelden voor de trainingsstage kan via de website van Orion:
https://www.sv-orion.nl/nieuws/trainingsstage-jeugdselectie.html

Foto: Dennis Peters sportfotografie


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024