Versterk het team van Gelsing Techniek: word de nieuwe servicemonteur vorkheftruck!

Van onze redactie
10 maart 2024

In het hart van Weurt bevindt zich Gelsing Techniek, een dynamische specialist op het gebied van heftrucks en intern transportmaterieel. Met trots biedt men zowel nieuwe als gebruikte machines aan maar altijd met de garantie van topkwaliteit, perfecte staat en aantrekkelijke prijzen. Als Linde-specialist domineren ze de markt met geavanceerde technologieën waarbij elke machine die de werkplaats verlaat, bijna nieuw en volledig gekeurd is. Ze zetten zich in voor duurzame oplossingen en zorgen dat onze klanten investeren in betrouwbare apparatuur voor de lange termijn.

Nu is Gelsing Techniek op zoek naar een nieuwe kracht om het kleine, maar gedreven team te versterken. Heb jij een passie voor techniek en ben je op zoek naar een uitdagende functie als servicemonteur vorkheftruck? Dan hebben zij de perfecte kans voor jou! Deze rol biedt niet alleen de mogelijkheid om te werken met de beste technieken in de branche, maar ook om deel uit te maken van een bedrijf dat waarde hecht aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Uitdagende baan

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en soms zelfs de complete revisie van heftrucks. Jouw expertise zorgt ervoor dat de klanten kunnen rekenen op hun materieel, zonder verrassingen. Gelsing Techniek biedt een uitdagende baan met veel afwisseling, een plezierige werksfeer en de kans om te groeien binnen het bedrijf.

De ideale kandidaat? Iemand met een technische achtergrond, een probleemoplossende instelling en een drive om te leren en te groeien binnen het vakgebied. Bij Gelsing Techniek krijg je de kans om te werken met de nieuwste technologieën, complete revisies uit te voeren en te zorgen voor een klanttevredenheid die even duurzaam is als de producten die ze aanbieden.

Ben je geïnteresseerd? Ontdek alles over de vacature en hoe je kunt solliciteren op de website: https://www.gelsingtechniek.nl/vacature-heftruck-monteur/

Wacht niet langer en grijp deze prachtige kans om deel uit te maken van een toonaangevend bedrijf in de technieksector. Bezoek nu de website en solliciteer direct!


Dit bericht delen:

Advertenties