Fietser overleden na aanrijding

Van onze redactie
9 maart 2024

Afgelopen nacht vond omstreeks 1.45 uur een aanrijding plaats op de Paul Krugerstraat. Een 37-jarige Nijmegenaar is overleden.

Meerdere hulpdiensten rukten uit naar de ongevalslocatie. Het slachtoffer lag zo'n 20 meter verderop van de plek waar hij aangereden werd op de grond. Omstanders en hulpdiensten zijn direct gestart met reanimeren. Hulp mocht niet meer baten, de man, een 37-jarige Nijmegenaar, overleed ter plekke. De politie zette de weg met daarop het slachtoffer, de fiets en een kinderzitje af en starte een onderzoek.

De automobilist bleef korte tijd staan, maar reed door. Omdat een kentekenplaat van de auto achterbleef bij het slachtoffer, kon de politie de eigenaar van de auto achterhalen. Een 28-jarige Nijmegenaar bestuurde de auto. Mogelijk was een 52-jarige man zijn bijrijder. De 28-jarige man zit vast. De ander is inmiddels heengezonden.

De Verkeers Ongevallenanalyse van de politie heeft langere tijd onderzoek gedaan. Daarvoor was de weg afgesloten. De politie roept getuigen op zich te melden. Dat kan telefonisch via 0900-8844.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen