Harmonie Hatert geeft Concerto Primavera op 20 april

Van onze redactie
10 maart 2024

Op zaterdag 20 april geeft Harmonie Hatert weer het traditionele Concerto Primavera. Locatie is het Kandinsky College aan de Malderburchtstraat 11 in Hatert Nijmegen. De aanvang van het concert is 20.00 uur.

Er zullen muziekstukken te beluisteren zijn van zeer uiteenlopende aard, maar die toch op de een of andere manier met elkaar verbonden zijn.
Denk aan film- musical- pop- en muziek. Natuurlijk zijn er ook echte harmoniecomposities te beluisteren. Over het algemeen zal het een bekend klinkend repertoire zijn, zoals u van Harmonie Hatert gewent bent.

Het orkest is zeer verheugd dat er een toeloop is van jeugdige muzikanten. Sommige van hen zullen bij enkele nummers solistisch optreden.

De harmonie gaat dit jaar het concert verzorgen samen met amusementskoor Surprise uit Ewijk. Zij zingen voornamelijk vierstemmige nummers. Van moderne liedjes tot aan evergreens. Van tranentrekkers tot meezingers. Van musical sing-a-longs tot aan kerstliedjes.
Een drietal nummers zal het koor samen met Harmonie Hatert ten gehore brengen. Koor en orkest zijn al druk aan het repeteren. Laat u verrassen.

Dat Harmonie Hatert een heel wisselend (en door het publiek gewaardeerd) repertoire heeft is inmiddels bekend. Dit vraagt om een uitbreiding van de klarinet- en baritonsectie: "Graag zouden wij meerdere personen verwelkomen om deze secties te versterken. Dus bent (of kent) u een klarinettist(e) of een baritonnist(e) meld dit aan Harmonie Hatert. Wij repeteren iedere donderdagavond in zaal Roomsch Leven aan de Heijendaalseweg van 20:00 uur tot 22:00 uur. Kom gerust eens langs! U bent van harte welkom!"

Volg Harmonie Hatert op Facebook, zodat uU tijdig op de hoogte bent van onze concerten.

Concerto Primavera 2024
Zaterdag 20 april
Aanvang 20:00 uur
Kandinsky College
Malderburchtstraat 11
6535 ND   Nijmegen

Harmonie Hatert staat o.l.v. Roger Ritzen


Dit bericht delen:

Advertenties