Seniorendansavond in OBG met Franz Arntz op 12 maart

Van onze redactie
9 maart 2024

Houdt u van dansen en muziek? Dan mag u de seniorendansavonden in OBG Nijmegen niet missen! Op dinsdag 12 maart kunt u uw voeten van de vloer laten gaan in het gezellige Grand café.

Franz Arntz is een muzikaal entertainer die voor ieder wat wils speelt. Of u nu houdt van stijldansen, linedance, of gewoon lekker losgaan op de beat, u zult zich zeker vermaken. U hoeft geen danspartner mee te nemen, want er is altijd wel iemand om mee te dansen. De toegang is gratis, maar vergeet niet om contant geld mee te nemen voor de drankjes.

Seniorencafé Burgerlust is dé plek voor dans- en muziekliefhebbers. Elke maand zijn er twee, soms drie, dansavonden met livemuziek van vaste muzikanten. De vrijwilligers van Burgerlust zorgen voor een warme sfeer, goede service en lekkere hapjes. Het is een gezellige ontmoetingsplek waar u nieuwe mensen kunt leren kennen, of oude bekenden kunt tegenkomen. Er komen altijd veel liefhebbers op af, dus kom op tijd!

Seniorencafé Burgerlust, OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Tijd: 19.30 – 22.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur. Volgende dansavonden 26 maart en 9 april.

OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor anderen kan betekenen. Er worden allerlei activiteiten en diensten aangeboden voor senioren, maar ook voor andere belangstellenden. Het Grand café is elke dag open voor een kopje koffie, een maaltijd of een praatje. U bent van harte welkom om eens langs te komen en de sfeer te proeven.


Dit bericht delen:

Advertenties