Horeca-medewerkers gezocht voor Theetuin Hortus Nijmegen

Van onze redactie
2 maart 2024

In de Theetuin van Hortus Nijmegen komen veel Nijmegenaren van jong tot oud genieten van de mooie kleurrijke, geurrijke bloemenborders, vogels, vlinders. Ze ontmoeten er anderen, ze studeren of lezen er, ze komen om te lunchen tijdens de pauze of ze komen er samen met hun kinderen of kleinkinderen om een potje te schaken op de grote schaaktafel of om te relaxen in de hangmatten of onder de parasol. Vaak wordt dit gecombineerd met een bezoek aan de Botanische Tuin.

Het terras onder de witgele parasol is voor bezoekers een ideale plek om met uitzicht op de tuin te genieten van koffie, thee, taart, een sapje, en een eenvoudige lunch. Bij minder weer kunnen bezoekers terecht in de sfeervolle kas. Regelmatig vinden er culturele en muzikale evenementen plaats. Voor de Horeca worden minimaal vier nieuwe vrijwilligers gezocht.

Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team met een echte hands-on-mentaliteit. Je werkt altijd samen met een collega. Het seizoen loopt van 1 april tot eind oktober. Dan is het terras open van dinsdag tot en met zondag. In overleg worden je werktijden ingeroosterd. Wanneer je daarvoor voelt kun je naast de daghoreca ook ingezet worden om bij feesten en evenementen zoals concerten diensten te draaien. Als je in het weekend werkt (zaterdag of zondag) of op avonden is er een vrijwilligersvergoeding van €5,= per uur.

"Wat bieden we je?"
Leuke contacten met bezoekers en collega's, een enthousiaste werksfeer, zelfstandigheid, een prachtige werkomgeving, ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling o.a. door middel van deelname aan workshops.

"Wat vragen we van je?"
Je bent sociaal vaardig, gastvrij en je vindt het fijn om bezoekers te bedienen en hun vragen te beantwoorden. 

Je bent bereid om je ook enigszins te verdiepen in datgene wat beide tuinen bieden zodat je vragen van bezoekers kunt beantwoorden of ze kunt verwijzen. "Wij scholen je hierin. Als horecamedewerker ben je namelijk het belangrijkste gezicht van de Hortus en de vraagbaak voor bezoekers.

Je bent bereid om hygiënisch te werken. Je hebt een proactieve houding en steekt de handen uit de mouwen.

We willen graag op je kunnen rekenen wanneer we afspraken met je hebben gemaakt. Je bent minstens 4 dagen (van zes uur) per maand beschikbaar."

Ben je geïnteresseerd? Of heb je vooraf nog vragen?
Neem contact op door te bellen of te mailen naar Liesbeth Ueberbach
Telefoon: 06 11129407  E-mailadres: lueberbach@gmail.com


Dit bericht delen:

Advertenties