Op zoek naar een werkplek als zzp’er? Kies een garagebox!

Van onze redactie
1 maart 2024

Ben je zzp’er, maar heb je geen werkplek? Dan kan het best frustrerend worden om te werken vanuit je huis of bedrijfsbus. Vooral als je ook een grote voorraad hebt, kan het onaangenaam zijn om je huis propvol te hebben met alle spullen.

Helaas heb je als startende ondernemer misschien nog niet het budget om een grote hal te huren of kopen. Er is een goede oplossing voor deze problemen: een garagebox huren. Woon en werk jij in de buurt van Nijmegen? Dan biedt Garagepark de perfecte werkplek bij jou in de buurt in de vorm van een garagebox. In dit artikel leggen we je uit waarom een garagebox de perfecte werkplek is voor de startende ondernemer.

Een garagebox: wat is het precies?
Voordat je besluit om een garagebox te huren, is het misschien handig om eerst te weten wat het precies inhoudt. Een garagebox is een afsluitbare parkeerruimte die in veel gevallen gehuurd of gekocht wordt. In principe is een garagebox bedoelt om je auto veilig in weg te zetten, maar tegenwoordig worden garageboxen voor veel meer dan alleen auto-opslag gebruikt. Vaak is een garagebox namelijk behoorlijk ruim, waardoor je er veel meer mee kunt. Zo kun je een garagebox gebruiken om de voorraad van je bedrijf in op te bergen. Je kunt er echter ook je complete kantoor in bouwen. Door het efficiënt in te richten, kun je van een deel je kantoor maken en van een ander deel je voorraad en paktafel. Op die manier kun je volledig werken vanuit je garagebox. Ook wanneer je een klein autobedrijf hebt kan een garagebox een uitkomst bieden: je kunt er makkelijk een brug in installeren, waardoor je vanuit je garagebox reparaties kunt aanbieden. Een garagebox huren Nijmegen Dukenburg kan dus erg interessant zijn voor beginnende zzp’ers, ongeacht in welk vakgebied je bezig bent.

De voordelen van een garagebox voor zzp’ers
Aan het huren van een garagebox hangen verschillende voordelen. Het grootste voordeel zijn de kosten van de huur. De kosten zijn namelijk een heel stuk lager, ten opzichte van het huren van een bedrijfshal of kantoor. Hierdoor is het veel laagdrempeliger en zorgt het ook voor mogelijkheden bij zzp’ers met minder vermogen. Daarbij heb je weinig onderhoud aan je garagebox, waardoor je je volledig op je bedrijf kunt focussen. Ook het kopen van een garagebox kan interessant zijn: de afgelopen tien jaar is de waarde met 25% gestegen, ondanks dat er een economische crisis was. Het kan dus zeker de investering waard zijn.


Dit bericht delen:

Advertenties