'Kweek uit de Streek'-markt: Eten van dichtbij

Van onze redactie
1 maart 2024

Het lekkerste en gezondste dagje uit!

Kom op zondag 14 april 2024 van 11:00 tot 17:00 proeven, ontdekken en genieten van lokale lekkernijen op de prachtige locatie Wijngaard de Plack in Groesbeek! Op 14 april nodigen John en Virginie van de Plack u uit voor "Kweek uit de Streek markt," een gezellig evenement in samenwerking met Streek-events, De Streek op Tafel, STER en de gemeenten Berg en Dal en Nijmegen.

Lokale ondernemers laten u kennismaken met (h)eerlijke gezonde producten uit de regio. Tijdens dit evenement wordt ook de nieuwe website van De Streek op Tafel gelanceerd, met de aanwezigheid van de wethouders van Nijmegen en Berg en Dal.

Naast het proeven van hapjes, bereid door topkoks, zijn er diverse activiteiten, zoals rondleidingen door de wijngaard en het voedselbos van Wouter van Eck (opgeven verplicht), een speurtocht door de wijngaard, interactieve informatie van Greendish, jeu de boules, kippen kijken,  en live muziek van Marieke van Ruitenbeek met BoerenMaasJazz.

Kom zoveel mogelijk op de fiets naar deze markt. De fietstocht ernaartoe is al een feest. Bovendien kun je bij het voedselbos niet parkeren. Ook dan is een fiets handig. Er zijn een aantal leensteps beschikbaar.

Kweek uit de Streek markt op 14 april van 11:00 - 17:00 uur. De entree is gratis! Locatie: Wijngaard de Plack, Ketelstraat 36, Groesbeek.

Info en reserveren: https://wijngaarddeplack.nl/events/streek-event


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024