Er is nie veul te nuilen over Rogier Meijer!

Van onze redactie
28 februari 2024

Na de 1-2 thuisnederlaag op 3 december 2023 tegen Ajax zijn we in een fase terecht gekomen die ons naar Europees voetbal heeft gebracht. De investeringen die de club en Boekhoorn gedaan hebben betalen zich uit.

De 42-jarige trainer Rogier Meijer kwam in de zomer van 2020 naar Nijmegen en promoveerde direct naar de eredivisie en dat was al knap. Nu wordt er dus door de geboren Doetinchemmer en zijn team geoogst en gaan we Europa in; dat is nog veel knapper! En wat is er op hem genuild! Ook ik vond dat hij te verdedigend speelde, vaker de aanval moest zoeken en Schöne te lang liet staan terwijl ik nooit een training bezocht heb. Maar wie wint heeft gelijk en met Tannane en Schöne en een nog onstabiele verdediging kon je natuurlijk ook niet veel aanvallender spelen, moet Rogier gedacht hebben.

Erg belangrijk was de terugkeer van Sandler begin december, waardoor er, ook voor Nuijtink, meer rust achterin kwam. Daarom ook werden Cillessen, Van Rooij en Verdonk veel vaster. Hoedemakers kwam voor Schöne en Proper & Mattsson raakten steeds beter in vorm! De 3 lopers voorin: Ogawa, Sano en Hansen, zorgden voor druk én doelpunten. Chery kwam voor Mattsson en het draait gewoon door, terwijl de wisselspelers prima meedoen!

Hierover valt dus niet te nuilen; we staan nu 7e, spelen aanvallend en gaan Europa in! Wat willen we nog meer? Is er dan helemaal niks meer te nuilen? Natuurlijk wel! De wisselspelers zullen ongetwijfeld fouten gaan maken die voor tegendoelpunten gaan zorgen. Dan kan er weer lekker genuild worden.

Waarom er toch niet in de breedte geïnvesteerd is? !Hoe mooi is het dan toch als je speelt bij Barcelona of Manchester City waar het publiek altijd 1000% achter je staat. Die helpen je juist in een moeilijke fase! Laten we afspreken om halverwege volgend seizoen weer te gaan nuilen en om dit seizoen te genieten van een aanvallend ingestelde positieve trainer! Goed gezien Rogier Meijer en nogmaals proficiat!! 

Foto Stef Verhagen 

Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024