Oranjepop maakt volledige line-up bekend

Van onze redactie
24 februari 2024

De zon komt weer op voor Oranjepop! "Op zaterdag 27 april trappen we het Nijmeegse festivalseizoen af in het Hunnerpark met de beste livemuziek en een superlekker sfeertje. Personal Trainer, Elephant, Elmer, Nusantara Beat en meer komen naar het Hunnerpark."

Koningsdag vier je het best op Oranjepop. Op zaterdag 27 april wordt het Nijmeegse Hunnerpark omgetoverd tot een van de mooiste festivalterreinen van Nederland, waar het publiek in het zonnetje kan genieten van een hapje, een drankje en vooral van heel veel goede muziek. "Zoals je van ons gewend bent hebben we weer een fijne line-up voor je klaar staan. Met ook dit jaar zowel aansprekende (inter-)nationale namen als opkomende bands, garagerock favorieten en lokale helden."

De volledige line-up voor Oranjepop 2024 bestaat uit: Personal Trainer, Elephant, Elmer, Nusantara Beat, LYNKS, Bob uit Zuid, Femme Fugazi, Magic Tom & Yuri, Hotline TNT, Hiqpy, Oh Hazar, IOK, Indie Disco & Friends en MC Disci.

Welk genre je ook leuk vindt, Oranjepop heeft het allemaal. De afsluiter van Oranjepop is Personal Trainer. De Amsterdamse indierockers worden ook wel beschreven als perfect georganiseerde chaos. Tijdens zonsondergang genieten van zonnige melancholie? Dat kan bij Elephant met onweerstaanbare gitaarmelodieën. Elmer is een stuiterende rapper met een grote bek en een klein hartje. Afgelopen jaar brak ze het podium van Valkhof Festival al af, en nu is het de beurt aan Oranjepop. De flamboyante en energieke optredens van Lynks zijn pure queer dystopie van electropunk, waarmee de artiest grenzen blijft verleggen in de hedendaagse muziekwereld.

Naast muziek biedt Oranjepop een uitgebreid randprogramma, met daarin ruimte voor verdieping en activiteiten voor kinderen.

Kaartverkoop en early-bird actie
De kaartverkoop start op donderdag 22 februari om 10.00 via www.oranjepop-nijmegen.nl. Nieuw dit jaar is de 48-uurs early-bird actie. Koop je kaartje de eerste 48 uur voor maar €10 euro. Daarna kost een ticket €12,50. Kinderen onder 12 jaar oud mogen gratis naar binnen.

Voor de meest recente informatie en updates, bezoek onze website www.oranjepop-nijmegen.nl en volg ons op sociale media: 
https://www.instagram.com/oranjepop/ en https://www.facebook.com/Oranjepop/

Oranjepop Nijmegen – 27 april 2024 – Hunnerpark Nijmegen

Ticketprijs:
Early Bird €10,00 euro tot 24 februari om 10.00 uur.
Normale ticketprijs €12,50.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024