Voorrondes de Dag van het Levenslied – Tranentrekkers en gezelligheid

Van onze redactie
21 februari 2024

Op zaterdag 9 maart vinden de voorrondes van het Nijmeegs smartlappenfestival De Dag van het Levenslied plaats in de Lindenberg te Nijmegen. Allerlei levensleed zal weer met veel plezier en beleving bezongen worden. En jij kunt daarbij zijn!

Aanvang: 20.00 uur.
Entree: €13,50
Reserveren: www.delindenberg.com of via 024-3273737

Deskundige jury
Onze, immer enthousiaste, jury bepaalt welke lokale smartlapkanjers door mogen naar het festival in het Valkhofpark in Nijmegen op zondag 11 mei 2024 (Moederdag). Er wordt geselecteerd op meezingbaarheid, muzikaliteit en de presentatie.

Maar ook als publiek heb je natuurlijk een stem, want er wordt ook een publieksprijs uitgereikt. Kom kijken en bepaal mee wie jij graag terug wilt zien op het podium van de Dag van het Levenslied.

Emoties
Op deze avond zal er bewezen worden dat tranen, gezelligheid, glitters en gekkigheid heel goed samengaan. Wij kunnen niet garanderen dat de oogjes droog blijven. Dus neem je zakdoekjes mee en laat je horen bij o.a. De Hema's, Mi zun twee, Stuk verdriet en de Nuilende Nichjes (foto).

Het levenslied passé?
We dachten van niet!

De aanmeldingen stroomden dit jaar wederom binnen. Maar liefst zeven acts strijden om dat begeerde plekje op ons hoofdpodium. En om het feestelijke spektakel nog meer op te vrolijken, is de presentatie dit jaar in de deskundige handen van onze lokale legende Sjakie van de Hoek.

Meer info op www.dedagvanhetlevenslied.nl en kijk ook eens op www.facebook.com/dagvanhetlevenslied www.instagram.com/dagvhlevenslied

Fotograaf De Hema's: Berlinda Rook


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen