Met Bakkerij ‘t Kraayennest in Winkelcentrum Dukenburg is het altijd feest op tafel!

Van onze redactie
21 februari 2024

Sinds 26 januari 2024 is er een nieuwe vestiging verschenen in Winkelcentrum Dukenburg naast Jamin.

Bedrijfsleidster Manuela Hartman vertelt: “Wij raken niet uitgekeken op brood en banket. Vanuit die gedrevenheid ontwikkelden wij een natuurlijk Romeinenbrood. Wie dit brood proeft, maakt kennis met de authentieke smaak van brood. Eerst ruik je de bijna kruidige geur. Dan bijt je in de krokante, knapperige korst en voel je de veerkrachtige, open structuur. U proeft de volle smaak van écht brood. Zo moet brood vanouds bedoeld zijn! Van Kraaij bakt al brood sinds 1937!”  

De winkel ziet er fantastisch uit en als je er binnenloopt, dan loopt het water je direct in de mond. Er is keuze uit 42 soorten brood waarvan 1 van de Romeinenbroden altijd €2,95 in de actie kost. En er is altijd de vaste aanbieding 3 broden voor €8,95!

Wat betreft het banket zijn er o.a. de overheerlijke Kraaijennestjes (mini-gebakjes) die altijd 5 + 1 gratis zijn. Maar ook de vlaaien, slagroomschnitjes, appelflappen en natuurlijk de specialiteit “Het Marikenbrood”. Dit brood is van een rozijnen/krentenbrooddeeg gevuld met roomboter, amandelspijs en echte banketbakkersroom!

Wist u trouwens dat per 26 februari u ook weer van lekkere belegde broodjes kunt genieten! Wat betreft de snacks kun je er nu genieten van worstenbroodjes, saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, frikandelbroodjes en de Borek-broodjes.

Kortom, u zult zeker slagen in de gezellige Bakkerij ‘t Kraaijennest winkel in Winkelcentrum Dukenburg! Meer info en actuele acties: 
https://www.facebook.com/bakkerij.kraayennest


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen