Dé ultieme interieurbeleving van Perron95 op Woonboulevard Nijmegen!

Van onze redactie
20 februari 2024

Perron95 was gelegen aan de Spoorstraat 95 in Gennep, waar vroeger een tram door reed. De naam is gekozen als de beste halte voor uw meubels: ‘De instapplaats voor jouw interieur’.

Het prachtige interieurbedrijf waar u echt alles onder één dak vindt, is per 2021 eveneens in Dukenburg gevestigd. Het biedt een diversiteit van landelijk en industrieel wonen tot hotelchique.

“Wij nemen graag de tijd om samen met u uw ideeën te realiseren”, laat verkoopadviseur Omid enthousiast weten. “Van interieuradvies tot lichtplan, alles is mogelijk, want onze visie is het om u een woonkamerbeleving te geven waarin u graag thuiskomt!”

Perron95 biedt diverse mogelijkheden: “Iedere bank kan in vele maten en opstellingen worden gemaakt en u heeft een ruime keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende (micro)ledersoorten.”

De UrbanSofa Premium Store van regio Nijmegen staat voor sfeervol wonen voor een betaalbare prijs. Met gratis en vakkundig interieuradvies bent u van harte welkom aan de Woonboulevard Nijmegen! Meer info op www.Perron95.nl 


Dit bericht delen:

Advertenties