Nacht van de Ommetjes zoekt organisatoren

Van onze redactie
20 februari 2024

Zaterdagavond 5 oktober 2024 vindt de jaarlijkse Nacht van de Ommetjes weer plaats. In veel Nijmeegse wijken maken mensen in de avonduren samen een wandeling in hun buurt en worden onderweg getrakteerd op prachtige verhalen, kunst, cultuur, historie en leuke optredens.

Foto: Toon de Vos.

In 14 wijken zijn er al teams die een ommetje in hun wijk gaan organiseren; Wil je ook helpen, laat dit dan weten aan ons. We willen meer wijken betrekken bij de Nacht van de Ommetjes; Wij zijn daarom met name op zoek naar organisatoren in de wijken Groenewoud, Grootstal-Hatertse Hei, Kwakkenberg, Neerbosch-Oost, Nije Veld, Oosterhout, Waterkwartier, Winkelsteeg en Willemskwartier.

Organiseer een Ommetje
Word organisator voor jouw wijk en ga samen met medeorganisatoren op zoek naar bijzondere plekken, mooie verhalen uit de wijk en mensen die willen optreden. Ook stippelen jullie een route uit en doen de publiciteit. De centrale organisatie zorgt voor posters, banners en stickers. Bovendien ontvang je een klein organisatiebudget. In drie bijeenkomsten vooraf aan de Nacht van de Ommetjes, word je geïnformeerd en ontmoet je de andere ommetjes-organisatoren.

Optreden tijdens de Nacht van de Ommetjes
Ben jij geen organisatorisch talent, maar heb je wel wat anders te bieden? Ben je bijvoorbeeld muzikaal, wil je een gedicht of verhaal voordragen of maak je mooie kunst? Neem dan contact op voor een plaats in het programma.

Bestuurslid gezocht
Het bestuur van de Stichting Nacht van de Ommetjes is op zoek naar versterking. In de functie van penningmeester of secretaris. Heb jij tijd (gemiddeld zo’n 2 dagdelen per maand) en zin hierin?
Meld je dan bij ons!

Kijk voor meer info op www.denachtvandeommetjes.nl en meld je aan via info@denachtvandeommetjes.nl.

Foto: Peter van Esch.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024