Cinema Palace in de Stevenskerk, de mooiste bioscoop van Nederland

Van onze redactie
12 februari 2024

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari wordt de Stevenskerk eenmalig omgetoverd tot de mooiste bioscoop van Nederland. Na verschillende locaties in Nederland en België te hebben omgebouwd tot tijdelijke bioscoop, is nu de beurt aan de mooiste locatie van allemaal: de Nijmeegse Stevenskerk.

De kerk zal worden voorzien van een bioscoopwaardig scherm, koptelefoons, dekentjes, een bar en 150 strandstoelen, waarmee een unieke filmervaring wordt gecreëerd. Want wij vinden het belangrijk dat films samen worden beleefd. Om dit te bereiken wordt een gevarieerd programma samengesteld, bestaande uit klassiekers, kaskrakers en romcoms. Zodat mensen samen kunnen lachen, huilen, griezelen en wegdromen op een unieke en beeldschone locatie.

Vrijdag 16 februari
18:00 – The Worst Person in the World. Een romantische komedie-drama uit Noorwegen dat met humor en ontroering de liefdesavonturen van een jonge vrouw belicht.

21:00 – Parasite. De Oscar winnende film Parasite. Een Zuid-Koreaanse film verkent scherp sociale klassen met een onvoorspelbaar verhaal en meesterlijke cinematografie.

Zaterdag 17 februari
18.00 – Amelie. Een filmisch meesterwerk dat op speelse wijze het bijzondere leven van Amélie Poulain onthult.

21:00 – Whiplash. Tenslotte, het psychologische drama Whiplash. Een Oscar winnende film die het verhaal van een gedreven drummer en zijn veeleisende muziekleraar vertelt.

De deuren openen een half uur voor de start van de film. Kaartjes zijn €14 en verkrijgbaar via www.cinema-palace.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen