Internationaal kortfilmfestival Go Short zoekt gastvrije Nijmegenaren!

Van onze redactie
9 februari 2024

Ben jij een Nijmegenaar met een voorliefde voor film? Heb jij een extra kamer vrij in je huis? Wil je graag bijdrage aan een onvergetelijke festival ervaring voor filmmakers? Meld je dan nu aan als Homestay Host en wellicht verblijft de nieuwe Sofia Coppola of Tarantino wel in jouw logeerkamer! 

Wat is een Homestayer? 
Go Short is een van de grootste kortfilmfestivals van Europa. Als Oscar, BAFTA en European FIlm Award gekwalificeerd festival vertonen wij een weekend lang veel inspirerende en ontroerende films. Daarnaast hebben we ook een rijk gevuld professionals programma met rondetafelgesprekken, workshops en talks. 

Ieder jaar ontvangt Go Short een groot aantal internationale filmmakers. Zij hebben een slaapplek nodig. Om de ervaring van de filmmakers zo compleet mogelijk te maken, laten we ook graag zien wat Nijmegen en haar inwoners te bieden heeft. We koppelen daarom filmmakers aan Nijmegenaren om zo bijzondere ontmoetingen te creëren. Leuk voor de filmmakers, maar ook voor de Homestay Host! Je ontmoet creatieve mensen die nieuwsgierig zijn, een verhaal te vertellen hebben en je mee kunnen nemen in hun wereld. En andersom natuurlijk ook. Daarnaast ben je betrokken bij het organiseren van een groot, internationaal filmfestival en krijg je een klein kijkje achter de schermen.

Ben je benieuwd naar ervaringen van andere Homestay Hosts – lees dan vooral dit artikel

Wat bied je de filmmakers? 
Als Homestay Host bied je de filmmakers een fijne, eigen slaapkamer en in de ochtend een ontbijt. De filmmakers zijn het grootste deel van de dag op het festival en eten daar in de avond ook. We zijn op zoek naar slaapplekken tussen 3 en 8 april. Aangezien LUX onze hoofdlocatie is, zoeken we bij voorkeur logeerplekken in de buurt. 

Wat krijg je ervoor terug? 
Als Homestay Host krijg je de volgende extra’s: 

  • Vrijkaarten voor films 

  • Ontbijtvergoeding à 7,50 per dag 

  • Uitnodiging voor de City walk en een borrel tijdens het festival 

  • Een Homestay bijeenkomst op 21 maart met een aantal filmvertoningen 

  • Een onvergetelijke ervaring en mooie ontmoetingen met filmmakers 

Klinkt leuk, dat wil ik wel! Waar meld ik me aan? 
Mocht je interesse hebben als Homestayer, dan kun je je vóór 21 maart aanmelden via dit formulier. Nadat je je hebt aangemeld zullen we contact met je opnemen om een bezoek in te plannen. We komen dan graag even langs om kennis te maken en de slaapplek te bekijken.  

Klinkt dit jou als (film)muziek in de oren? Meld je dan snel aan via deze link of stuur een mail naar industry@goshort.nl! Mocht je nog vragen hebben, dan mag je ons ook altijd mailen!


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen