Workshop: (online) zoeken naar familie-oorlogsgeschiedenis

Van onze redactie
8 februari 2024

Online is ontzettend veel informatie over de oorlog en oorlogsslachtoffers te vinden. Zoveel, dat u wellicht niet waar te beginnen met zoeken. Het Regionaal Archief Nijmegen en de Werkgroep Oorlogsdoden Nijmegen organiseren daarom op woensdag 21 februari en vrijdag 23 februari om 17.00 uur (tot 18.30 uur) een workshop 'zoeken'. 

Workshop
"We laten zien hoe (onder andere) de websites Oorlogsdoden Nijmegen, de Historische Atlas en de Digitale Studiezaal u vanuit huis al een stuk wijzer kunnen maken over de familiegeschiedenis in relatie tot de Tweede Wereldoorlog."

Praktische informatie
De locatie is Regionaal Archief Nijmegen, Mariënburg 27. "We beginnen met een algemene presentatie van ca. 20 minuten en daarna is er tijd om in te gaan op specifieke zoekvragen van deelnemers. Daarom moet u zich aanmelden via hetarchief@nijmegen.nl  - vermeld of u op 21 of 23 februari komt. Er is plek voor max. 15 personen per datum."

Komen deze data niet uit? Kijk eens op Oorlogsdoden Nijmegen! En dinsdag t/m vrijdag tussen 11 en 17 uur kunt u altijd binnenlopen bij het Regionaal Archief Nijmegen voor hulp bij (online) zoeken.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen