RE-CYCLED herstelt en verkoopt veel computers en fietsen in Winkelcentrum Dukenburg!

Van onze redactie
6 februari 2024

Per 1 juli 2023 is de 71-jarige Henny van Benthem, bekend van Mediamail, gestart met RE-CYCLED in Winkelcentrum Dukenburg. 

“Ons leer/werkbedrijf, waar we met enthousiaste jongeren werken, is tweeledig. Allereerst geven we computers een tweede leven. We repareren ze en voorzien ze van voldoende geheugen en SSD-kaart. Dankzij de Stichting Allemaal Digitaal van de overheid leveren we aan organisaties die het echt nodig hebben. Daarnaast kan iedereen natuurlijk een gebruikte computer bij ons kopen. De kosten zijn vanaf €150,- incl.”

Eveneens kunt u bij RE-CYCLED uitstekend terecht voor de reparatie en verkoop van fietsen.
Henny: “Via donaties en de AFAC krijgen we gebruikte fietsen aangeleverd. We werken met 5 leermeesters en jongeren om ook de fiets een tweede leven te geven. De gebruikte fietsen zijn te koop vanaf €150,- incl. Ook hiervan doen we de reparatie waar we eventueel met tweedehands onderdelen de prijs kunnen drukken. We leveren o.a. de bekende merken Sparta, Gazelle Batavus en Giant. Wist u dat het mogelijk is om uw overbodige fiets of computer bij RE-CYCLED in te leveren. We halen ze graag bij uw thuis op!”, laat de ervaren ondernemer enthousiast weten.

Bij het jonge bedrijf staat, zoals u begrijpt, duurzaamheid centraal. In plaats van apparaten weg te gooien na gebruik, geven ze het een tweede leven door op te knappen en opnieuw te verkopen. Nieuw binnen RE-CYCLED is het feit dat mensen die onhandig zijn met de computer nu begeleid kunnen worden. “Dat houdt in dat we in de winkel cursussen hierover geven en vraagstukken oplossen. We zien in dat hier een nadrukkelijke behoefte voor ouderen is, die we graag invullen met onze medewerkers en stagiairs. Zo bieden we nu al hulp aan in diverse ouderencentra.”

Meer info: www.re-cycled.nl  
Openingstijden: Computers maandag t/m zaterdag van 10.00u  tot 17.00 uur en Fietsen dinsdag t/m zaterdag 10.00 uur tot 17.00 uur.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen