Carnaval met Tom Meuwese in seniorencafé Burgerlust

Van onze redactie | Foto: Ineke Janssen
6 februari 2024
Natuurlijk vieren ook de bezoekers van seniorencafé Burgerlust in OBG Nijmegen carnaval. Dinsdag 13 februari gaan de voetjes van de vloer en de handjes de lucht in voor de polonaise.
 
Onder aanvoering van entertainer Tom Meuwese wordt het vast weer een gezellige avond. Iedere jongere oudere en carnavalsliefhebber is van harte welkom. Aanvang 19.30, toegang gratis, zaal open vanaf 19.00 uur. Neem wel contant geld mee voor betaling van de consumpties.

Al meer dan 25 jaar organiseert seniorencafé Burgerlust dans- en muziekavonden in OBG Nijmegen. Vaste muzikanten staan garant voor een gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en linedance horen tot het repertoire. Burgerlustvrijwilligers zorgen voor bar, bediening en de gratis hapjes.
Er komen veel trouwe bezoekers, maar ook nieuwelingen weten het danscafé te vinden. Ben jij al geweest? Kom eens langs en je hebt vast een onvergetelijke avond! Ook alleengaanden zijn meer dan welkom.

Gezond oud worden
OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor een ander kan betekenen. Daarom stelt OBG het vernieuwde Grand Café graag open voor iedereen. Dus niet alleen voor eigen gasten, maar ook voor bezoekers van buiten. Ervaar het zelf: kom eens binnen voor een kopje koffie of een broodje. Van harte welkom!

Seniorencafé Burgerlust, elke 2e,4e en evt. 5edinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur, OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Zaal open vanaf 19.00 uur.
Volgende dansavonden: 27 februari, 12 en 26 maart. Zie ook www.obg.nu 


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024