Laatste voorstelling muziektheater ‘Die Donker’

Van onze redactie
6 februari 2024

Wie ‘Die Donker’ nog niet heeft gezien krijgt op woensdagavond 6 maart a.s. een laatste kans om in het Lindenberg Cultuurhuis te genieten van deze kleurrijke muziektheatervoorstelling.

‘Die Donker’ is in 2022 ook al zeven keer gespeeld in en ontving toen ruim 1700 bezoekers. De reprise in 2024 richt zich vooral op scholieren uit het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. De schoolvoorstellingen zijn inmiddels helemaal volgeboekt.
Op 6 maart sluit de reeks af met een laatste, openbare voorstelling. Componist Theo Hoek en regisseur Joos van Dooremalen spelen in ‘Die Donker’ met het thema depressie en de kracht van creativiteit. De donkere kanten van dit thema combineren ze met het najagen van grote dromen en de blijvende zoektocht naar liefde.

De cast bestaat uit jonge, professionele acteurs die begeleid door ervaren muzikanten een afwisselend muziektheater presenteren. Het decor met video- en lichtprojecties is ontworpen door de kunstenaars Mathijs Stegink en Gerrit van Middelkoop. In dit fascinerende decor maken spel, muziek, zang en dans de voorstelling ‘Die Donker’ tot een mooie en unieke theaterbeleving.

Reserveringen/Tickets: • www.diedonker.nl 
www.delindenberg.com/theater/stimagt-die-donker
Contact: muziektheater@diedonker.nl

Foto van scène uit ‘Die Donker’. Fotograaf: Ton Gelsing


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen