Nieuw hoofdkantoor voor Sterker sociaal werk en Vrijwilligerscentrale Nijmegen

Van onze redactie
5 februari 2024

Vanaf maandag 5 februari 2024 verhuizen Sterker sociaal werk en Vrijwilligerscentrale Nijmegen gezamenlijk naar een nieuw kantoor op de Dominee Creutzbergweg 3. Daar trekken zij in bij vrijwilligersorganisatie GVO de Klup.

Op dit moment zijn Sterker en Vrijwilligerscentrale Nijmegen nog gehuisvest op Stationsplein 26, tegenover het Centraal Station. Vanaf 5 februari verlaten beide organisaties dit pand en zullen dan gevestigd zijn op de Dominee Creutzbergweg 3.

Drie welzijnsorganisaties op één plek
Sterker sociaal werk ondersteunt iedereen met een vraag of situatie in het dagelijks leven, die zij niet alleen kunnen oplossen. De organisatie biedt onder andere maatschappelijk werk, praktische hulp thuis, hulp bij scheiden, ontmoetingsactiviteiten en vrijwilligersbemiddeling aan. In het kader van vrijwilligersbemiddeling werkt Sterker samen met Vrijwilligerscentrale Nijmegen.
Vrijwilligerscentrale Nijmegen is namelijk het middelpunt van vrijwilligerswerk in Nijmegen. Zij bemiddelen, ondersteunen, adviseren, promoten en versterken vrijwilligerswerk in Nijmegen.

Sterker en Vrijwilligerscentrale Nijmegen gaan samen met GVO de Klup het nieuwe pand in gebruik nemen. GVO de Klup is een vrijwilligersorganisatie die activiteiten organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking. Door de krachten te bundelen op één locatie kunnen deze Nijmeegse welzijnsorganisaties nog beter bijdragen aan een sterke en sociale samenleving.

Vrijwilligers welkom bij het nieuwe Bemiddelingscentrum
Tot voor kort waren vrijwilligers welkom bij het Bemiddelingscentrum van de Vrijwilligerscentrale op het Stationsplein. Vanaf 5 februari verhuist het Bemiddelingscentrum ook naar de nieuwe locatie op de Dominee Creutzbergweg 3. Vrijwilligers zijn van harte welkom om bij het Bemiddelingscentrum binnen te lopen of een afspraak te maken om op zoek te gaan naar passend vrijwilligerswerk.
Het Bemiddelingscentrum is geopend van maandag t/m donderdag tussen 10.00 – 16.00 uur.

Sterker sociaal werk Nijmegen
Dominee Creutzbergweg 3, 6532 XP Nijmegen                                  
088 00 11 333                                                                                       
www.sterker.nl - info@sterker.nl                                                                                     

Vrijwilligerscentrale
Dominee Creutzbergweg 3, 6532 XP Nijmegen
024 820 00 20

vwc-nijmegen.nl - algemeen@vwc-nijmegen.nl 

GVO De Klup
Dominee Creutzbergweg 3, 6532 XP Nijmegen
024 206 0410
gvodeklup.nl - info@gvodeklup.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen