Expositie Ratjetoe II in de Lindenberg

Van onze redactie
5 februari 2024

Expositie Ratjetoe II in de Lindenberg in het Centrum
van 10 februari t/m 15 maart 2024 - Ridderstraat 23, Nijmegen
(in principe 7 dagen in de week open, gratis toegankelijk)

11 Deelnemers van het UNIT Atelier in Nijmegen laten zien waar hun kwaliteiten en talenten liggen op het beeldende vlak. Het UNIT Atelier heeft de afgelopen 15 jaar al ruim 170 (jong)volwassenen een kans gegeven zich beeldend en persoonlijk te ontwikkelen. Zij biedt de deelnemer een stimulerende omgeving om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om een volwaardige plek in de samenleving te verwerven.Een aantal deelnemers die nu gebruik maakt van het UNIT Atelier heeft meegewerkt aan deze expositie Ratjetoe II. Er is te zien: schilderkunst, aquarellen, potloodtekeningen, papiersnijwerk, prints op verschillende materialen.

De deelnemende kunstenaars zijn: Marteijn Bouter, Carine Dokter, Ruby van IJzeren, Liesbeth Ormel, Joost Tellman, Valérie Adriaensen, Alicja Z. Rushton, Linda van den Nieuwenhuijzen, Jan Rombout, Sjoerd Sikking en Suzanne Klein Egelink.

Lindenberg Centrum is iedere werkdag geopend van 9.00 tot 23.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Op zondagen zijn de openingstijden afhankelijk van geplande cursussen, voorstellingen en overige activiteiten. Let op: tijdens  schoolvakanties gelden aangepaste openingstijden.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen