Gijs Rademaker met 'De geheimen van de dinotijd' in Theater de Klif

Van onze redactie | Foto's via Dinojacht Videoland
3 februari 2024
Vrijdag 22 maart 2024 in Theater de Klif Nijmegen Noord: Gijs Rademaker – De geheimen van de dinotijd
 
Gijs Rademaker, geboren en getogen in Nijmegen, komt naar zijn geboortestad voor een voorstelling over dinosauriërs. 

Gijs neemt je mee terug naar het tijdperk van de dinosauriërs, zo’n 70 miljoen jaren geleden. Toen de aarde er anders uitzag en werd bevolkt door Tyrannosaurus rex, de driehoornige Triceratops en huizenhoge langnekdino’s. In populaire films en boeken spelen ze vaak de rol van monsters, maar van dat beeld klopt weinig meer. Wat weten we nu écht over deze dieren? Hoe leefden ze, aten ze, sliepen ze, zorgden ze voor hun kinderen? 

Gijs Rademaker is presentator en opiniepeiler bij RTL Nieuws & RTL Laat en maakt samen met Maarten van Rossem de Videoland-serie 'Dinojacht' en de populaire podcast 'Dinocast'. De dinocast is inmiddels meer dan een miljoen keer gedownload en het derde seizoen van de podcast zal binnenkort online staan. 

In deze voorstelling voor jong en oud zorgt Gijs voor een nieuwe kennismaking met deze oude vrienden. Voor iedereen die vroeger al van dino’s hield – en nu nog steeds een beetje.

De voorstelling in Theater de Klif (Pijlpuntstraat 1 - Nijmegen Noord) is op vrijdag 22 maart 2024 om 20.00 uur, entree is € 16,50 – inclusief een drankje na afloop. Kaartjes zijn te koop via www.theaterdeklif.nl 


Dit bericht delen:

Advertenties