Nieuwe eigenaar Primera Dukenburg Dennis Liskamp zoekt personeel!

Van onze redactie
2 februari 2024

Per 19 juni 2023 is de 44-jarige Dennis Liskamp de nieuwe eigenaar van Primera Dukenburg. Hij nam het stokje over van Rob Willemsen die er op 63-jarige leeftijd mee stopt.

Naast de Primera Keuze Cadeaukaart, waar je iemand de kaart cadeau geeft en de ontvanger de kaart kan omzetten naar een kaart naar wens, bijvoorbeeld om die te verzilveren naar bijvoorbeeld Bol.com, Bioscoopbon, Douglas, of Fashion Cheque, zal ook de geldautomaat gehandhaafd blijven. En tevens voor pasfoto's, telefoonaccessoires, oplaadpunt OV-Chipkaart, tijdschriften, wenskaarten, boeken, giftcards, tabak en loterijen kunt u er nog steeds prima uitstekend terecht!

Dennis vertelt over zijn gezellige winkel in de passage bij de bibliotheek: “We hebben wat meer cadeauartikelen toegevoegd van Nouka (per maart ook zonnebrillen) en 100%LEUK. Dat zijn betaalbare cadeautjes die nu al op prijs worden gesteld.”  

Dennis zoekt personeel voor 12 tot 16 uur, in de leeftijd vanaf 20 jaar. Hiervoor moet je kijken op Indeed onder Primera Dukenburg. Kijk voor meer acties op 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100094029277451


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen