Stevenskerk start op 24 februari met 'Nijmegen Klinkt'♪

Van onze redactie
2 februari 2024

Nijmegen Klinkt start op 24 februari samen met De Stevenskerk het project Nijmegen Klinkt @ Stevenkerk. Elke vierde zaterdag van de maand biedt de nieuw gerestaureerde Zuiderkapel van de Stevenskerk een stijlvol podium voor Nijmegens toptalent uit de amateur en jong professionele sector.

24 februari tijdens de week van de herdenking van het bombardement wordt de serie geopend door Charles van Doornewaard en Hubert Hendriks die een bijzonder programma brengen met goede en foute songs, liederen met een verborgen betekenis en liederen die een grote rol hebben gespeeld tijdens de oorlog.

Een groot aantal musici en ensembles die eerder deelnamen aan het jaarlijkse evenement Nijmegen Klinkt kunnen zich zo ook buiten het festival om door het jaar heen met een aantrekkelijk programma presenteren in de Zuiderkapel van de Stevenskerk. De programma’s zijn te vinden op www.nijmegenklinkt.nl en www.stevenskerk.nl/agenda

Professionals, semiprofessionals en gekwalificeerde amateurs uit Nijmegen en omgeving staan garant voor klinkende optredens in de sfeervolle zuiderkapel. Na het optreden is het mogelijk de artiesten te ontmoeten in de Droom in de Noorderkapel of om gewoon zelf even na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Dit initiatief komt voor uit een samenwerking tussen Nijmegen Klinkt en de Stevenskerk om zo op een speciale manier een verbinding voor en naar de stad te zijn. Op 1 en 3 juni is het reguliere weekend van Nijmegen Klinkt, verspreid over de hele binnenstad.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen