Het Marikenpaleis van Bart & Lobke zit met Carnaval bomvol!

Van onze redactie
1 februari 2024

Van zaterdag 10 februari t/m dinsdag 13 februari wordt in de feesttent op de Grote Markt volop Carnaval gevierd. Wie met de uitbaters en eigenaren van Café De Derde Kamer Lobke en Bart van de Berg praat merkt al snel dat Carnaval in zijn nimweegs bloed zit.

Bart: “We zullen het voor de 16e editie weer goed moeten managen, maar de draaiboeken zijn bij alle 30 medewerkers natuurlijk prima bekend.  Het moet weer een topfeest gaan worden en met het aanbod aan artiesten dit jaar gaat dat wel lukken!”

Met o.a. Wir Sind Spitze, Summerland, De Gebroeders Rossig, Feestcafé, René Verkerk, Senna - het grootste Nederlandstalige zangtalent en deelnemer Holland Zingt Hazes, Dave van Well en de huis DJ Ritchie is het feest verzekerd in Het Marikenpaleis tijdens Carnaval 2024 in Knotsenburg. Dat mag je natuurlijk niet missen.

“Voor de zaterdagavond, tijdens “Nimweegs Carnaval”, zijn nog een beperkt aantal kaarten aan de kassa te krijgen, want die avond zit al bijna vol”, laat Bart weten. Kijkt u maar eens op de afbeelding voor het volledige programma waar alle andere dagen de entree vrij is. Een nieuw Knotsenburgs initiatief dit jaar is de Roze Dinsdag van 14.11u tot 21.11u met een gevarieerd programma. Na de Roze Woensdag met de 4Daagse is er nu dus de Roze Dinsdag! Deze dag is echt voor iedereen; van jong tot oud! “

Carnaval is bij ons op de Grote Markt een grote reünie van vrienden en bekenden en daarom is de animo zo groot. Dat Nimweegse familiegevoel - dáár doen we het voor. Want we zijn ook erg trots dat onze dochter Tess de Page bij Jeugdprins Ties d’n Urste is. We gaan er samen een fantastisch feest van maken” Bart benadrukt dat het niet alleen carnaval is in het Marikenpaleis maar ook in Café De Derde Kamer en bij zijn collega’s die ook carnaval in Knotsenburg hoog in het vaandel hebben staan. Na “Alaaf en proost!” gaan Lobke & Bart en hun team verder met de voorbereidingen voor een prachtig Carnaval in Knotsenburg van 10 t/m 13 februari. U komt toch zeker ook meevieren?!


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen