Moenen Delicatessen voor een gezellig avondje thuis genieten!

Van onze redactie
1 februari 2024

Een heerlijke kaasfondue, borrelplank, of kaasplankje met bijzonder lekkere kazen, zoals het Geheim van Giessenburg, Noviomagus, Boerenjongens en het Nimweegs Swerte Goud van Moenen Delicatessen in de Moenenstraat zullen u zeker aangenaam verrassen! 

De passende wijnen tegen de juiste prijs vindt u uiteraard ook bij Moenen Delicatessen in de Moenenstraat. Een Voga Italia Prosecco brengt ieder in de feeststemming. Limoncello is bekend, maar een Mandarinello en Limoncioccolat zijn echte aanraders; ook om cadeau te geven! Komt u dat zeker eens proeven en raak overtuigd.

De noten-, kaas-, olijven- en wijnspeciaalzaak is altijd wel bezig met het samenstellen van de lekkerste cadeaupaketten Komt u gerust eens binnen en laat u helpen met het samenstellen van uw cadeau dat u uiteraard eerst ook geproefd heeft. Natuurlijk kan de bezorging binnen Nijmegen en omgeving gemakkelijk voor u geregeld worden, want dat is uiteraard een prima service van Moenen Delicatessen.

In de winkel staan al mooie verschillende hartige en zoete cadeaus voor u klaar. Een bier-, wijn- of Italiaans cadeau: alles is mogelijk! Kortom, Moenen Delicatessen geeft genieten een extra dimensie voor een gezellig avondje thuis! 

Vor meer info en online bestellen kijkt u op www.moenendelicatessen.nl of bel 024-6630889. Kijk ook op de Facebookpagina en Instagrampagina.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen