Nieuw boek van Benjamin L. Brosky uit Nijmegen verschijnt

Van onze redactie
29 januari 2024

Het blauw achter het grijswit

'Het blauw achter het grijswit' is een verzameling van levensvragen van een jongvolwassene, Nijmegenaar Benjamin L. Brosky. Los van het volwassen worden en het tegenkomen van uitdagingen, tegenslagen of juist overwinningen, is er veel gebeurd in de wereld. De rolonduidelijkheid die bij de jongeren van nu steeds meer heerst, de jaren van COVID-19, oplaaiende politieke crisissen en het uitbreken van oorlogen. Er gebeurt zoveel in de wereld, dat we soms vergeten naar onszelf te kijken en de belangrijke vragen te stellen.

Met alles wat er in de wereld speelt komt onze persoonlijke en soms ook filosofische ontwikkeling steeds vaker "er tussendoor". Met name de lockdownperiode van COVID-19 en het paradigma-shift in de balans werk/privé, hebben velen aan het denken gezet. Wat is belangrijker in het leven? Waar doe je het allemaal voor?

'Het blauw achter het grijswit' gaat in op grotere onderwerpen als de liefde en de dood. Het is belangrijk om wat je hebt meegemaakt, zo ver als dat mogelijk is, om te zetten naar iets positiefs. Schrijven is Benjamins ‘iets positiefs’. Op vrijdag 2 februari verschijnt het nieuwe boek Het blauw achter het grijswit - Levensvragen van een twintiger uitgedrukt in gedichten van Benjamin L. Brosky. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door uitgeverij Boekscout.

Heb je je ooit afgevraagd wat er zich achter dat wolkendek bevindt? Of vraag je jezelf wel eens af hoe alles in de wereld zo kon gebeuren? Vragen stellen over het leven, over de liefde, over wat goed en fout is. Over wat er ‘hierna’ op ons wacht (als er al iets op ons wacht). Het is de vraag of sommige vragen ooit beantwoord gaan worden. Juist deze onduidelijkheid zet je aan het denken. Deze bundel is daarom bedoeld om te inspireren en te intrigeren. Iedereen heeft een eigen palet aan levensvragen en deze zal met de tijd ook weer veranderen. Laat je inspireren en wellicht vind jij een aanzet naar jouw antwoorden.

Over de auteur
Benjamin L. Brosky is een jongeman die net als de meeste jongvolwassenen door een fase is gegaan waarin er met name veel vragen zijn gesteld. Vragen als: Wie ben ik? Wat vind ik belangrijk? Wie heb ik lief en wie niet? Benjamin heeft na lang zoeken zijn draai gevonden in het onder woorden brengen van zijn vragen en gedachten. Dit doet hij op een creatieve, afwisselende manier van schrijven die vrijheid uitstraalt. Hij zet je aan het denken.

Boekgegevens
Titel: Het blauw achter het grijswit - Levensvragen van een twintiger uitgedrukt in gedichten
Auteur: Benjamin L. Brosky
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 58Verschijningsdatum: 02-02-2024
ISBN: 9789464899887
Prijs: €16,99, incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen