Politie onderzoekt overlijden aan Kraanstraat

Van onze redactie
20 januari 2024

Meerdere hulpdiensten zijn vanavond even voor 23.00 uur uitgerukt naar de Kraanstraat. Aldaar werd een overleden persoon aangetroffen.

De politie kan op dit moment geen informatie geven over hoe de melding binnenkwam. Drie ambulance's en acht politiewagens kwamen ter plaatse. Of er nog hulp verleend is aan het slachtoffer, kan de politie niet vertellen.

Een woordvoerder van de politie kan op dit koment alleen kwijt dat er onderzoek verricht wordt naar de toedracht van het overlijden. Alle scenario's staan op dit moment nog open. Over het lichaam is een wit laken gelegd. De brandweer heeft een zichtscherm geplaatst om het zicht te ontnemen aan voorbijgangers, bewoners en bezoekers en medewerkers van restaurant Loetje. Voor hen die het nodig kunnen hebben is slachtofferhulp geregeld.

De politie spreekt met mogelijke getuigen en zoekt of er camerabeelden zijn. De Forensische Opsporing van de politie is onderweg en zal naar verwachting enkele uren op locatie aanwezig zijn voor onderzoek. Daaruit zal moeten blijken wie het slachtoffer is en wat de doodsoorzaak is.

Update 2.30 uur: De politie heeft het onderzoek op locatie afgerond. De identiteit van de persoon en de doodsoorzaak zijn bekend. Een misdrijf is uitgesloten. De politie heeft de nabestaanden op de hoogte gebracht.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen