Politie zoekt daders diefstal pakketjes

Van onze redactie
27 januari 2024

Op 12 september vorig jaar stalen twee mannen aan het Koningsplein pakketjes uit een bestelbus. Herken jij deze mannen? Tip de politie!

De bezorger parkeerde zijn bus ’s morgens kort na 10.00 uur aan de Nieuwstraat. Hij zette een aantal pakketten op een steekwagen en startte zijn bezorgronde. Er stonden op dat moment al twee mannen op de uitkijk. Eén van hen had een steekwagentje bij zich, de ander liep al bellend rond. Zodra de bezorger de hoek om was, liep de man met de steekkar naar de bus. Hij wist de bus open te krijgen en voor het oog van voorbijgangers, die niets in de gaten hadden, nam hij in twee etappes zeventien pakketten mee. Deze legde hij in hun eigen bus. De telefonerende man hield de wacht. Beide mannen reden vervolgens weg met de gestolen waar, waar onder andere kleding van het merk Levi’s in zaten.

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen