Mysterieuze Vortical-serie ‘Laura’s Legendes’ vanuit nieuwe studio in Nijmegen

Van onze redactie
26 januari 2024

Vanaf 2 februari 2024 duikt Laura Osinga wekelijks in de schaduwzijde van ons mysterieuze land! In de nieuwe ‘Vortical Features’-serie ‘Laura’s Legendes’ neemt Laura je mee op een wilde rit door alle Nederlandse provincies, op zoek naar de mythes, legendes, sagen en zelfs spookverhalen die ons land rijk is.

Iedere vrijdagavond is een nieuwe aflevering te zien op het YouTube-kanaal van Vortical Features. Een kanaal waar diverse interessante series te zien zijn. Denk aan ‘Bijzonder Gebouwd’ over opmerkelijke bouwwerken in Nederland, of de serie ‘Keep Rolling’ over voertuigen en hun liefhebbers. De serie ‘Laura’s Legendes’ is volledig in de studio van Vortical in Nijmegen opgenomen en telt 12 afleveringen van +/- 10 minuten per stuk. Osinga vertelt de spookverhalen en legendes op spannende wijze en duikt vervolgens in de waarheid achter deze verhalen. Uiteindelijk is het aan jou om te bepalen of je ze gelooft!

Nieuwe studio
Het videoproductiebedrijf Vortical dat in Wijchen gevestigd was, is sinds 1 januari 2024 in Nijmegen te vinden op het bedrijventerrein Bijsterhuizen. In het nieuwe pand van Vortical is ook een studio gesitueerd waar dagelijks videoproducties, TV-programma’s, Youtube-series en podcasts opgenomen worden. Interesse in een eigen podcast, online serie of videoproductie? Neem dan contact op via info@vortical.nl

 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen