Nijmeegse triprockband Habitants lanceert nieuwe single 'Cod Fishing'

Van onze redactie
26 januari 2024
Vandaag presenteert de veelgeprezen triprockband Habitants uit Nijmegen hun nieuwste single 'Cod Fishing'. De single is de tweede release van het aankomende album 'Alma', geproduceerd door Attie Bauw.
 
'Cod Fishing' neemt de luisteraar mee op een mysterieuze en melancholische reis door de wereld van triprock. Het gelaagde nummer met tientallen vocals van de getalenteerde zangeres Anne van den Hoogen, verkent thema's als schaamte en kwetsbaarheid in de context van liefde. Het liedje roept vragen op over het overschrijden van zelfopgelegde grenzen en normen en onderzoekt of men weerloos kan zijn in de liefde.
 
Het album 'Alma' zal op 22 maart 2024 worden uitgebracht via Psychonaut Records. De officiële albumlancering vindt plaats op 18 april in Doornroosje (Merleyn), Nijmegen.
 
Berkijk hier de video van 'Cod Fishing':
Luisteren naar 'Cod Fishing' kan via: https://linktr.ee/habitants_band
 
Habitants, opgericht in 2016 door René Rutten, bekend van The Gathering, heeft met 'Alma' een nieuw muzikaal juweeltje gecreëerd. De vijfkoppige formatie, bestaande uit drie vrouwen en twee mannen, beweegt zich met hun unieke geluid ergens tussen Massive Attack, MONO en Portishead. Naast Anne van den Hoogen en René Rutten maken gitariste Gema Pérez, bassiste Mirte Heutmekers en drummer Jérôme Miedendorp De Bie deel uit van Habitants.
 

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen