Benefietavond ten bate van het Radboud Oncologiefonds

Van onze redactie
26 januari 2024

Kees van Amstel, Ed Struijlaart én Loesan Peters in ’t Mozaïek

Na de succesvolle eerste Wijchense editie van de Benefietavond in 2022, wordt dit prachtige initiatief van Kitty Trepels-van Mil vervolgd, waarvan de opbrengst het waardevolle onderzoek van het Radboud Oncologiefonds ondersteunt, op dinsdag 6 februari 2024 om 20.00 uur.

Omlijst door het sfeervolle popkoor N’Core is deze Benefietavond ten bate van het Radboud Oncologiefonds de absolute top als het gaat om de combinatie tussen amusement en inhoud.

Vorig jaar kreeg de eerste Wijchense editie in Theater ’t Mozaïek al enorm veel lovende reacties, dus kon een tweede Benefietavond niet uitblijven.

Op het programma van dinsdag 6 februari 2024 staan:
- Waardevolle verhalen van de Wijchense ervaringsdeskundige Loesan Peters (bekend van het Odensehuis)
- Inspirerende bijdragen van inernist oncoloog Dr. Sasja Mulder van het Radboud UMC en mammacare-verpleegkundige Daphne Redmeijer
- Relativerende humor van cabaretier Kees van Amstel
- Warme muziek van zanger, gitarist én rasverteller Ed Struijlaart

Kitty zelf is inmiddels 12,5 jaar kankerpatiënt en absoluut uniek in het omgaan hiermee. Ze maakt theaterstukken, schrijft boeken en inspireert medische studenten in het menselijk omgaan met patienten. Zij organiseerde deze benefietavond al jaren in Nijmegen en zocht naar een nieuwe locatie hiervoor. Kitty: "We zijn er trots op dat we organisator zijn en hebben in Wijchen ook nog een aantal enthousiaste vrijwilligers gevonden om deze avond mee vorm te geven. Samen gaan we voor een evenement dat inhoudelijk, artistiek en financieel écht iets bijdraagt in het onderzoek naar en het vinden van oplossingen voor de behandeling van kanker."

Van de opbrengst van alle verkochte tickets gaat een groot deel naar het Radboud Oncologiefonds, dat zorgt dat het geld direct naar onderzoek naar kanker in het Radboud UMC gaat.

De afgelopen weken ging de kaartverkoop hard, maar er zijn nog genoeg kaarten voor belangstellenden. "We nodigen u dan ook van harte uit voor deze avond en neem vooral uw vrienden, familie, collega’s en buren mee!"

Datum: dinsdag 6 februari 2024
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Theater ’t Mozaïek, Campuslaan, Wijchen
TICKETS: www.mozaiekwijchen.nl/theater/voorstellingen/

-----------------

Lukt het niet om hier bij te zijn, doneer dan direct via de link hieronder.
https://tikkie.me/pay/RadboudFond/hZ8ZE8vMib3LbA7Zrc1KWp


Dit bericht delen:

Advertenties