Artiesten gezocht voor openluchttheater ‘Podium aan de Waal’

Van onze redactie
19 januari 2024

Net als de afgelopen twee jaar vindt deze zomer elke zondagmiddag Podium aan de Waal plaats, georganiseerd door Lindenberg Cultuurhuis en De Schoenfabriek. Er zijn in de maanden mei en juni optredens in allerlei disciplines, waaronder circus, dans, urban, theater en fanfare. De organisatie zoekt hiervoor naar makers binnen de podiumkunsten uit de regio Nijmegen. Aanmelden hiervoor kan tot en met zondag 11 februari 2024.

Podium aan de Waal
Podium aan de Waal vindt plaats in het amfitheater op de Waalkade, bij de Lindenberghaven. Met Podium aan de Waal wordt de samenwerking met de stad actief opgezocht door een oproep te doen aan de inwoners van Nijmegen en omgeving en die de kans te geven om het podium te betreden. Makers, creatievelingen, kinderen en volwassenen; iedere act die geschikt is voor een openluchttheater is welkom om zich aan te melden. De Lindenberg en De Schoenfabriek zoeken voor dit podium niet naar bands.

Afgelopen jaren
In 2022 en 2023 heeft het Podium aan de Waal op zondagen in de zomermaanden voor verrassende optredens gezorgd. Er waren internationale straattheater acts zoals Autoportante uit Italië te zien maar ook Nijmeegse initiatieven zoals Drumfanfare Michaël en De Stefaantjes. Zo kunnen allerlei soorten acts op het Podium aan de Waal terechtkomen.

Praktische informatie en aanmelden
Makers die graag op het podium staan en hun kunsten willen vertonen, kunnen een mail sturen naar waalkade@delindenberg.com met een omschrijving van het programma en - bij voorkeur – een video van de betreffende act. Aanmelden kan tot en met zondag 11 februari 2024.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen