Doneert u ook voor een hulphond voor de Nijmeegse Chenna?

Van onze redactie
17 januari 2024

We kregen het verzoek om deze oproep te plaatsen, om zo deze Nijmeegse te helpen.

“Ik ben Chenna, een jonge vrouw van 35 jaar. Bij mijn geboorte heb ik een 14 minuten durende hartstilstand gehad waardoor ik cerebrale parese (CP) heb. Ik zou heel graag een hulphond willen.

Ondanks dat ik volgens Stichting Hulphond aan alle voorwaarden voldoe voor een hulphond, wil mijn zorgverzekeraar niet bijdragen in de kosten hiervoor. Ik heb samen met Stichting Hulphond meerdere aanvragen gedaan en bezwaren ingediend bij de zorgverzekering en die zijn telkens met voor ons onverklaarbare redenen afgewezen.
Een hulphond geeft mij zelfstandigheid, vrijheid en meer kwaliteit van leven. Deze drie essentiële dingen heb ik altijd zoveel mogelijk proberen te behouden, maar mijn lichaam werkt daar helaas niet meer aan mee. Ik hoop door de hulp van de hulphond minder pijn en eenzaamheid te ervaren, mijn zelfstandigheid terug te krijgen en weer plezier in het leven te krijgen.

Met een eigen crowdfunding wil ik proberen om het bedrag van € 22.000,- zelf bij elkaar te krijgen. Hulphond Nederland zal het overige deel financieren vanuit hun fondsenwerving.
Ik wil u vragen om mij financieel te steunen en mijn vraag zoveel mogelijk in uw netwerk te verspreiden.
Mijn dank is groot!"

Klik hier om te doneren voor Chenna!


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen