Video: Onderzoek naar twee doden in volle gang

Van onze redactie
17 januari 2024

Het onderzoek naar de twee overleden personen in een woning aan de Postweg is nog in volle gang. Medewerkers van de politie zijn ook woensdag volop bezig.

De politie werd gisterochtend door Thuiszorg gebeld, dat er twee overleden personen in de vrijstaande woning aan de Postweg lagen. Daarop heeft de politie de brandweer gealarmeerd, die de woning ingegaan zijn en metingen verricht hebben. Er zouden geen gassen gemeten zijn.

Specialisten van de Forensische Opsporing van de politie zijn een onderzoek gestart naar wie de personen zijn en waardoor zij om het leven gekomen zijn. Later op de dag werden blinderende hekken en een PD-unit, een mobiel kantoor waarin bevindingen en sporen opgeslagen en besproken worden, voor de woning geplaatst. Dit wijst erop dat een misdrijf (nog) niet uitgesloten kan worden. Beveiligers houden mensen op ruime afstand van de hekken. 

Omwonenden reageren geschokt op het bericht. Zij vertellen dat een ouder echtpaar in de woning woont. Maandag zouden zij nog gezien zijn. Achterburen vertellen dat zij de nacht van maandag op dinsdag licht zagen branden in het huis. Dat was bijzonder, omdat de bewoners vaak vroeg in bed zouden liggen. Of het om de bewoners gaat, kan de politie niet zeggen. Daar wordt op dit moment nog onderzoek naar gedaan. Agenten hebben een buurtonderzoek gehouden. Daarbij wordt nadruk gelegd op de vraag of mensen iets opvallends of verdachts gezien hebben op maandagavond om 19.00 uur.

De politie kan op dit moment nog geen verdere informatie geven en hoopt in de loop van vandaag met meer informatie te komen. Het gerucht dat een politiehelikopter ingezet is bij het onderzoek, kan snel ontkracht worden. De helikopter maakte een routinevlucht, waarbij aangevlogen werd richting het Radboudumc om een oefenlanding op het helideck te maken. Dat de helikopter een lijn over de Postweg maakte, is toeval.

 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen