Foto's: Erik Jansen winnaar Blauwe Steen 2023!

Van onze redactie | Fotograaf: Ger Neijenhuyzen
16 januari 2024

Woordvoerder Maarten Mulder van Het Huis voor de Binnenstad opende op dinsdag 16 januari in De Waagh de uitreiking van de prestigieuze prijs 'De Blauwe Steen'. De Blauwe Steen kent verschillende dragers die zich vanuit een breed maatschappelijk veld bijzonder verdienstelijk gemaakt hebben voor de ontwikkeling van de stad Nijmegen.

De winnaars hebben gemeen dat ze zich naast hun werk vaak belangeloos voor de stad inzetten, simpelweg omdat ze van de stad houden en ‘Nimwegenaren’ in hart en nieren zijn! Vorig jaar werd gekozen voor Jan Diebels; een echte binnenstadondernemer. In de Waagh aan de Grote Markt 26 was de prijs deze editie voor de 45-jarige Erik Jansen. Jansen is partner van Poelmann van den Broek Advocaten, voorzitter OSRN (Ondernemers Sociëteit Regio Nijmegen) en bestuurslid Vereniging voor Incasso- en Procesrechtadvocaten - en doet daarnaast nog veel sociale en culturele werkzaamheden.

Erik werd na de bekendmaking traditioneel geridderd door voorganger Jan Diebels tot nieuwe drager van de Blauwe Steen! “Na zoveel lovende woorden word ik wel trots en ben enorm vereerd!”, liet hij weten. Het evenement werd zoals gezegd ingeleid door Maarten Mulder, muzikaal omlijst door Die Flegel en de winnaar werd bezongen door Hubert Hendriks. Kortom: een zeer vermakelijke avond waar zeker volgend jaar meerdere ondernemers bij aanwezig willen zijn! Proficiat Erik! 

BEKIJK HIER ONS FOTOVERSLAG


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen