Kortingen tot 60% bij Koffie & Theespeciaalzaak Coffeeted!

Van onze redactie
16 januari 2024

Bij de koffie- en theespeciaalzaak Coffeeted in de Moenenstraat 20 in Nijmegen kunt u terecht voor maar liefst meer dan 200 soorten thee en 30 soorten espresso, single origine en melange koffiebonen. Nu is er 60% korting op diverse artikelen!

Ook kunt u er nu bijvoorbeeld genieten van de overheerlijke theesoorten Nimweegs Trots, Frisse Start, Ochtend Dauw, het Geheim van de Waal of voor feestgangers de Nacht van Nijmegen! De smaak zal u zeker aangenaam verrassen! 

Bij de specialisten van Coffeeted koopt u tevens koffiezetmachines van Gaggia, Nivona, Quick Mill, en barista-tools van bekende merken zoals Bialetti, Chemex en Hario. Het team van Coffeeted gaat alleen maar voor de beste kwaliteit en haalt en test voor u de producten uit de hele wereld! Tevens wordt bepaald in welke koffiezetmethode de boon het beste tot zijn recht komt. En natuurlijk proef je dat! 

Eveneens heeft het Coffeeted-team een heel leuk assortiment geschenkblikken en cadeauverpakkingen van alleen maar de beste kwaliteit thee en koffie! 

Kijkt u maar eens voor meer info op www.Coffeeted.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen