Stip Oost opent per 17 januari weer haar deuren voor informatie en advies

Van onze redactie
14 januari 2024

Rob Hermens, coördinator Stip Oost: "Eindelijk. Het heeft even geduurd, maar nu is het zover. We gaan weer open op woensdag 17 januari. Dan kun je voor Informatie & Advies weer bij Stip Oost terecht. Dank aan onze collega’s in de omringende wijken en aan de Stiplijn die in de afgelopen periode de vragen van bewoners uit Oost hebben beantwoord."

Een nieuw jaar dat hopelijk weer rust en stabiliteit geeft wat betreft Stip Oost: "We gaan weer bouwen. Bouwen aan een plek voor informatie en advies over gemeentelijke regelingen. Je kunt bijvoorbeeld terecht als je de energietoeslag 2023 nog niet hebt ontvangen of voor de kwijtschelding van BSR. Vanaf januari kun je de meedoenregeling en het mantelzorgcompliment aanvragen. En natuurlijk kun je terecht voor een Busvoordeelabonnement, een DIGID en nog veel meer. Lukt het thuis zelf niet op de computer of snap je een brief niet? Kom naar Stip. Onze vrijwilligers helpen je graag verder. Ze hebben een luisterend oor voor waar je mee zit. 

"In het nieuwe jaar is er ook weer volop ruimte voor ontmoeting en verbinding. Overal in de wijk. We zijn weer veel van plan dit jaar. Heb je ideeën? Een wijkbewoner heeft bijvoorbeeld de huiskamer ter beschikking gesteld om samen een kop koffie te drinken. Graag meer van dit soort initiatieven om van Oost een wijk met oog voor elkaar te maken."

Tot snel bij het vernieuwde Stip Oost!

Openingstijden Informatie & Advies Stip Oost,
gebouw PH7: Prins Hendrikstraat 7 - ingang aan de zijkant,
vanaf 17 januari 2024

Maandagmiddag van 13.30 -16.30 uur
Woensdagochtend van 9.30-12.30 uur
Donderdagmiddag van 13.30 – 16.30 uur
Of bel de Stiplijn: 024-3502000


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen