Parkinson Café Regio Nijmegen: ‘De late fase van de ziekte van Parkinson'

Van onze redactie
14 januari 2024
De late fase van de ziekte van Parkinson is een moeilijke. Er gebeurt veel in je lichaam en in je brein. Dr. Paul Smit spreekt over de gevolgen voor het functioneren van je lichamelijke functies en je denken. Welke beslissingen moet je nemen voor het wellicht te laat is . Dat is moeilijk en confronterend, maar wel van belang als je de regie zo lang mogelijk wilt behouden en zelf wilt bepalen hoe je toekomst eruit zal zien. En… wat betekent dat alles voor de partner, de mantelzorger?
 
Paul Smit is een recent gepensioneerd specialist ouderengeneeskunde, kaderarts palliatieve zorg en verbonden aan ParkinsonNet (tevens heeft hij meegewerkt aan het tot stand komen van de richtlijn Palliatieve Zorg bij de ziekte van Parkinson).
 
19 januari 2024, 14.30-16.15 uur.
Locatie: wijkcentrum Hatert, Couwenbergstraat 22, 6535 RZ Nijmegen
De zaal is open vanaf 14.00 uur.
U kunt zich aanmelden bij voorkeur via email info@parkinsoncafenijmegen.nl
o.v.v. naam, aantal personen en in welke hoedanigheid u komt mensen met Parkinson(isme), mantelzorger, beroepsmatig, en of u met of zonder rolstoel/scootmobiel komt).
Of telefonisch: 06 412 769 94 bij Mary Bandsma Bluyssen Puts, appen mag ook.
Aanmelden vóór 16 januari a.s. Toegang is gratis, munten voor koffie/thee € 2,00 per stuk, contant en bij voorkeur gepast te betalen.
Zonder tegenbericht bent u van harte welkom.

Meer info: www.parkinsoncafenijmegen.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024