Informatiebijeenkomst over tinnitus (oorsuizen) in CWZ op 8 februari 2024

Van onze redactie
22 december 2023

Heeft u tinnitus en heeft u behoefte aan meer informatie? Het Kentalis Audiologisch Centrum Arnhem en de KNO-artsen van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) organiseren op 8 februari 2024 van 15:30 tot 17:00 uur een informatiebijeenkomst over tinnitus in het Auditorium in CWZ.

Wat is tinnitus?
Tinnitus (oorsuizen) komt bij veel mensen voor. Er is nog veel onduidelijk over wat tinnitus precies is, hoe het kan ontstaan en wat de gevolgen kunnen zijn. Uit de praktijk blijkt dat tinnitus vaak niet medisch te verhelpen is, al moet dit eerst door de KNO-arts onderzocht worden. Bij blijvende tinnitusklachten kunnen problemen in het persoonlijk en auditief functioneren ontstaan. Als dit bij u het geval is, kunnen wij u helpen om deze klachten te onderzoeken en zoveel mogelijk te verlichten. Ook kunt u leren omgaan met deze klachten.

Programma
Tijdens de bijeenkomst geven de KNO-arts, audioloog en psycholoog u informatie over tinnitus, elk vanuit hun eigen invalshoek. Er wordt basisinformatie gegeven over wat tinnitus is, wat de mogelijke oorzaken, gevolgen en behandelopties zijn en hoe u er mee om kunt gaan.

Aanmelden
Het deelnemen aan deze informatiebijeenkomst is kosteloos en vrijblijvend. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 100 personen voor deze bijeenkomst, dus schrijf snel in via de website van Kentalis www.kentalis.nl/evenementen/informatiebijeenkomst-tinnitus.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen