Nieuwjaarsbal seniorencafé Burgerlust in vernieuwd Grand Café in OBG Nijmegen

Van onze redactie | Fotograaf: Ineke Janssen
31 december 2023

Seniorencafé  Burgerlust gaat weer van start in het nieuwe jaar. Dinsdag 9 januari zijn dansliefhebbers weer welkom in het geheel vernieuwde Grand Café in OBG Nijmegen. "Samen met muzikaal entertainer Tom Meuwese proosten we op nieuwe jaar en testen we de vernieuwde dansvloer. Ook een mooie gelegenheid om de kerstkilootjes eraf te swingen. Aanvang 19.30, toegang is gratis."

Waarom iedereen van 55+ zou moeten dansen
Dansen doen we meestal voor ons plezier,  we dansen omdat we dat oprecht leuk en ontspannend vinden. Dansen maakt je gelukkig, daardoor voel je je beter, het stimuleert je geheugen, draagt bij aan een sterk hart, het maakt je minder stijf en flexibeler en het zorgt voor nieuwe sociale contacten.Daarom stimuleert OBG Nijmegen het dansen voor senioren.

Al meer dan 25 jaar organiseert seniorencafé Burgerlust er elke tweede, vierde en soms vijfde dinsdag een dans- en  muziekavond.  Vaste muzikanten staan garant voor een gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en linedance horen tot het repertoire. Burgerlustvrijwilligers zorgen voor bar, bediening en de gratis hapjes.
Gemiddeld zo’n tachtig tot negentig gasten komen er; trouwe bezoekers, soms al vele jaren lang, maar ook veel nieuwelingen weten het danscafé te vinden. Ben jij al geweest? Kom eens langs en je hebt vast een onvergetelijke avond!

Gezond oud worden
OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor een ander kan betekenen. Daarom stelt OBG het gezellige Grand café graag open voor iedereen. Dus niet alleen voor eigen gasten, maar ook voor bezoekers van buiten.
Ervaar het zelf: kom eens binnen voor een kopje koffie of een broodje. Van harte welkom!

Seniorencafé Burgerlust, elke 2e,4e en evt. 5edinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur, OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Zaal open vanaf 19.00 uur.

Volgende dansavonden: 23 januari , 30 januari, 13 februari met prins Carnaval, 27 februari, 12 en 26 maart. Zie ook www.obg.nu


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen