Gezellig wandelmoment plaatsgevonden bij zorgcentrum Huize Rosa!

Van onze redactie
19 december 2023

Op 30 november heeft er een fantastisch wandelmoment plaatsgevonden bij het zorgcentrum Huize Rosa, in Nijmegen, georganiseerd door Marlou Mulder en Lois Collet, vierdejaars Communicatie-studenten van de HAN in Nijmegen.

Zij hebben dit wandelmoment georganiseerd als onderdeel van hun afstudeerproject, waar ze vrijwilligerswerk activeren onder studenten. Tijdens het wandelmoment heeft een grote groep vrijwillige studenten en bewoners van Huize Rosa deelgenomen.

"Met 13 vrijwilligers en 14 bewoners sterk, hebben we een gezellige wandelroute gelopen in de wijk van Huize Rosa. De vrijwilligers droegen de groene hesjes met de tekst ‘vrijwilliger Huize Rosa’. Met als doel om in de wijk bekendheid te creëren en de betrokkenheid met Huize Rosa te verhogen. Tijdens het wandelen zijn er gezellige gesprekken gevoerd tussen de studenten en bewoners. Leeftijd speelt hierbij geen rol, je kan een mooie tijd beleven met iedereen. Gezelligheid kent geen (leef)tijd."

Na afloop van het wandelmoment is er samen warme chocolademelk gedronken bij Huize Rosa. Er was een grote lach te zien op de gezichten van zowel de vrijwillige studenten als de bewoners van Huize Rosa. Zij kijken met een mooie blik terug op deze geslaagde ochtend.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen