Oersoep Brouwlab opent deuren voor bierliefhebbers

Van onze redactie
16 december 2023

Op donderdag 21 december gaan de deuren van het Oersoep Brouwlab open op het NYMA-terrein. Als toonaangevend Nijmeegs biermerk staat Oersoep bekend om zijn smaakvolle en uitdagende bieren. Oersoep Brouwlab is een speelse en innovatieve ruimte waar nieuwe bieren worden ontwikkeld.

Het is een proeflokaal en brouwerij in één, waar mensen kunnen genieten van de nieuwste Oersoep-bieren die ter plekke worden gebrouwen. In het proeflokaal kun je genieten van een panoramisch uitzicht op de Waal en de Oversteek.


Innovatie in Bier
Oersoep gaat verder dan de conventionele grenzen van bierbrouwen. Het Brouwlab is uitgerust met state-of-the-art apparatuur en er werken getalenteerde brouwers die experimenteren met smaken, ingrediënten en technieken om unieke bieren te produceren. Maak kennis met een nieuwe reeks bieren die de diversiteit en kwaliteit van Oersoep vertegenwoordigen. Van verfrissende alcoholvrije bieren tot ambachtelijke klassiekers met een twist, het Brouwlab biedt voor elk wat wils. Het grootste gedeelte van de bieren die er worden geproduceerd, zijn ook alleen in het Brouwlab verkrijgbaar.

Ervaar het ambacht
Ervaar het brouwproces van dichtbij met rondleidingen en proeverijen. Leer over de kunst van het bierbrouwen en ontdek de geheimen achter de Oersoep-bieren. Het brouwproces is zichtbaar vanuit het proeflokaal, waar bezoekers kunnen ontspannen en genieten van het assortiment. Verser kan het niet.


Lokaal Partnerschap
Het Brouwlab wil graag een knooppunt worden van lokale samenwerking. Oersoep werkt nauw samen met regionale leveranciers en ondersteunt de lokale economie. Alle producten zijn zoveel mogelijk Nederlands en lokaal. Voor de ter plaatse gebrouwen bieren wordt veel gebruik gemaakt van regionale ingrediënten en zijn er nauwe samenwerkingen met lokale producenten. Dit draagt niet alleen bij aan de smaak maar ook aan de duurzame visie van Oersoep Brouwlab.

Oersoep Brouwlab, NYMA-terrein, Waalplein 7, 6541AX Nijmegen

Openingstijden:
donderdag en vrijdag van 16:00-00:00,
zaterdag en zondag van 12:00-00:00
24 december en 31 december gesloten.

Over Oersoep
Oersoep is een toonaangevend Nijmeegs craft beer merk dat gelooft in de kracht van innovatie en lokale betrokkenheid. Begonnen in een garagebox groeide Oersoep snel tot de grootste brouwerij van Nijmegen. De brouwerij vestigde zich op het Honig-complex en breidt nu uit naar de NYMA. Het bier van Oersoep is binnen Nijmegen verkrijgbaar in vrijwel alle supermarkten, slijterijen en het merendeel van de cafés.


Dit bericht delen:

Advertenties