Politie zoekt getuigen van aanrijding aan Hatertseweg

Van onze redactie
15 december 2023

Op donderdag 7 december vond omstreeks 8.45 uur een aanrijding plaats op de Hatertseweg. Omdat de veroorzaker doorreed en niemand gestopt is om hulp te verlenen, roept de politie getuigen op zich te melden.

Een vrouw fietste vanaf Hatert over het Treubpad richting de Hatertseweg. Ze stak de Grootstalselaan over om haar weg over de Hatertseweg te vervolgen. Nadat zij overgestoken was, werd de achterkant van haar fiets geraakt door een scooter. De vrouw kwam ten val. De scooterrijder reed door. Geen van de andere verkeersdeelnemers is gestopt om de vrouw te helpen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De politie komt graag in contact met de man of vrouw op de scooter. Ook getuigen worden verzocht contact op te nemen, om te achterhalen wie de persoon op de scooter was en wat zich precies heeft afgespeeld. Contact opnemen met de politie kan telefonisch cia 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld hierbij zaaknummer 2023574594. De politie kan geen antwoord geven over waarom de aanrijding niet eerder gemeld is.


Dit bericht delen:

Advertenties