Twee verdachten van steekincident aangehouden

Van onze redactie
14 december 2023

Gisteravond zijn rond 21.00 uur een 21-jarige vrouw en 18-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor betrokkenheid bij het fatale steekincident aan de Couwenbergstraat. De twee meldden zichzelf bij de politie, waarna ze werden aangehouden.

De politie heeft dinsdagavond 12 december beelden getoond van de drie gezochte verdachten in het programma Opsporing Verzocht. Het onderzoeksteam heeft na de uitzending zo’n twintig tips binnengekregen die allemaal onderzocht worden. De politie is blij dat kijkers gehoor geven aan onze oproep: er worden filmpjes gedeeld en ook namen doorgegeven.

Het onderzoek is gericht op het reconstrueren van de gebeurtenissen van zondagavond en ieders rol daarin. De twee eerder aangehouden mannen, de 34-jarige broer en 61-jarige vader van het slachtoffer zijn inmiddels heengezonden, maar nog wel verdachten vanwege de mishandelingen die over en weer zijn gepleegd. Het onderzoeksteam roept iedereen die getuige is geweest van de vechtpartij op om zich te melden.

De politie besteedt vanavond in het regionale opsporingsprogramma Plaats Delict wederom aandacht aan deze zaak. Plaats Delict is te bekijken via Omroep Gelderland (vanaf 17:15 uur) en RTV Oost (vanaf 17:30 uur).

Twee verdachten aangehouden, nog één verdachte gezocht

Zondagavond is een zogenoemd Team Grootschalig Opsporing (TGO) geformeerd dat zich richt op het reconstrueren van de gebeurtenissen zondagavond. Het rechercheteam is nog op zoek naar een man die betrokken was bij de vechtpartij.

De politie is op zoek naar:

  • Man
  • Donkere huidskleur
  • Fors postuur
  • Sprak mogelijk Papiaments
  • Hij droeg een jas, een donkere trui en een lichtblauwe spijkerbroek

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen